Woont u in Almere en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Almere! Dit is handig als er geen viswinkel in Almere is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Almere, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Almere? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Almere. Zoekt u gerookte vis in Almere? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Almere. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Almere, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Almere. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Almere.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Almere? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Almere met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Almere bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Almere, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Almere. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Almere of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!