Woont u in Amersfoort en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Amersfoort! Dit is handig als er geen viswinkel in Amersfoort is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Amersfoort, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Amersfoort? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Amersfoort. Zoekt u gerookte vis in Amersfoort? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Amersfoort. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Amersfoort, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Amersfoort. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Amersfoort.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Amersfoort? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Amersfoort met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Amersfoort bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Amersfoort, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Amersfoort. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Amersfoort of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!