Woont u in Amstelveen en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Amstelveen! Dit is handig als er geen viswinkel in Amstelveen is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Amstelveen, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Amstelveen? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Amstelveen. Zoekt u gerookte vis in Amstelveen? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Amstelveen. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Amstelveen, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Amstelveen. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Amstelveen.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Amstelveen? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Amstelveen met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Amstelveen bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Amstelveen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Amstelveen. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Amstelveen of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!