Woont u in Amsterdam en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Amsterdam! Dit is handig als er geen viswinkel in Amsterdam is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Amsterdam, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Amsterdam? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Amsterdam. Zoekt u gerookte vis in Amsterdam? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Amsterdam. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Amsterdam, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Amsterdam. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Amsterdam.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Amsterdam? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Amsterdam met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Amsterdam bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Amsterdam, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Amsterdam. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Amsterdam of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!