Woont u in Baarn en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Baarn! Dit is handig als er geen viswinkel in Baarn is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Baarn, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Baarn? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Baarn. Zoekt u gerookte vis in Baarn? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Baarn. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Baarn, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Baarn. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Baarn.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Baarn? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Baarn met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Baarn bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Baarn, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Baarn. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Baarn of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!