Woont u in Barneveld en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Barneveld! Dit is handig als er geen viswinkel in Barneveld is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Barneveld, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Barneveld? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Barneveld. Zoekt u gerookte vis in Barneveld? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Barneveld. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Barneveld, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Barneveld. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Barneveld.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Barneveld? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Barneveld met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Barneveld bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Barneveld, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Barneveld. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Barneveld of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!