Woont u in Bilthoven en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Bilthoven! Dit is handig als er geen viswinkel in Bilthoven is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Bilthoven, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Bilthoven? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Bilthoven. Zoekt u gerookte vis in Bilthoven? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Bilthoven. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Bilthoven, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Bilthoven. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Bilthoven.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Bilthoven? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Bilthoven met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Bilthoven bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Bilthoven, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Bilthoven. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Bilthoven of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!