Woont u in Blaricum en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Blaricum! Dit is handig als er geen viswinkel in Blaricum is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Blaricum, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Blaricum? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Blaricum. Zoekt u gerookte vis in Blaricum? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Blaricum. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Blaricum, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Blaricum. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Blaricum.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Blaricum? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Blaricum met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Blaricum bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Blaricum, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Blaricum. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Blaricum of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!