Woont u in Bussum en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Bussum! Dit is handig als er geen viswinkel in Bussum is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Bussum, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Bussum? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Bussum. Zoekt u gerookte vis in Bussum? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Bussum. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Bussum, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Bussum. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Bussum.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Bussum? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Bussum met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Bussum bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Bussum, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Bussum. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Bussum of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!