Woont u in Doorn en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Doorn! Dit is handig als er geen viswinkel in Doorn is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Doorn, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Doorn? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Doorn. Zoekt u gerookte vis in Doorn? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Doorn. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Doorn, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Doorn. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Doorn.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Doorn? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Doorn met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Doorn bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Doorn, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Doorn. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Doorn of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!