Woont u in Driebergen Rijsenburg en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Driebergen Rijsenburg! Dit is handig als er geen viswinkel in Driebergen Rijsenburg is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Driebergen Rijsenburg, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Driebergen Rijsenburg? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Driebergen Rijsenburg. Zoekt u gerookte vis in Driebergen Rijsenburg? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Driebergen Rijsenburg. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Driebergen Rijsenburg, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Driebergen Rijsenburg. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Driebergen Rijsenburg.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Driebergen Rijsenburg? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Driebergen Rijsenburg met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Driebergen Rijsenburg bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Driebergen Rijsenburg, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Driebergen Rijsenburg. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Driebergen Rijsenburg of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!