Woont u in Ede GLD en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Ede GLD! Dit is handig als er geen viswinkel in Ede GLD is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Ede GLD, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Ede GLD? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Ede GLD. Zoekt u gerookte vis in Ede GLD? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Ede GLD. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Ede GLD, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Ede GLD. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Ede GLD.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Ede GLD? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Ede GLD met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Ede GLD bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Ede GLD, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Ede GLD. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Ede GLD of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!