Woont u in Eemnes en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Eemnes! Dit is handig als er geen viswinkel in Eemnes is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Eemnes, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Eemnes? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Eemnes. Zoekt u gerookte vis in Eemnes? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Eemnes. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Eemnes, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Eemnes. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Eemnes.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Eemnes? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Eemnes met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Eemnes bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Eemnes, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Eemnes. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Eemnes of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!