Woont u in Harderwijk en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Harderwijk! Dit is handig als er geen viswinkel in Harderwijk is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Harderwijk, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Harderwijk? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Harderwijk. Zoekt u gerookte vis in Harderwijk? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Harderwijk. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Harderwijk, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Harderwijk. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Harderwijk.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Harderwijk? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Harderwijk met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Harderwijk bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Harderwijk, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Harderwijk. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Harderwijk of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!