Woont u in Hilversum en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Hilversum! Dit is handig als er geen viswinkel in Hilversum is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Hilversum, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Hilversum? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Hilversum. Zoekt u gerookte vis in Hilversum? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Hilversum. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Hilversum, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Hilversum. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Hilversum.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Hilversum? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Hilversum met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Hilversum bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Hilversum, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Hilversum. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Hilversum of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!