Woont u in Huizen en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Huizen! Dit is handig als er geen viswinkel in Huizen is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Huizen, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Huizen? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Huizen. Zoekt u gerookte vis in Huizen? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Huizen. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Huizen, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Huizen. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Huizen.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Huizen? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Huizen met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Huizen bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Huizen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Huizen. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Huizen of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!