Woont u in IJsselstein en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in IJsselstein! Dit is handig als er geen viswinkel in IJsselstein is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in IJsselstein, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in IJsselstein? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in IJsselstein. Zoekt u gerookte vis in IJsselstein? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in IJsselstein. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in IJsselstein, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in IJsselstein. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in IJsselstein.


Zoekt u een origineel vis cadeau in IJsselstein? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in IJsselstein met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in IJsselstein bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in IJsselstein, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in IJsselstein. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in IJsselstein of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!