Woont u in Laren NH en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Laren NH! Dit is handig als er geen viswinkel in Laren NH is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Laren NH, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Laren NH? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Laren NH. Zoekt u gerookte vis in Laren NH? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Laren NH. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Laren NH, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Laren NH. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Laren NH.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Laren NH? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Laren NH met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Laren NH bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Laren NH, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Laren NH. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Laren NH of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!