Woont u in Leusden en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Leusden! Dit is handig als er geen viswinkel in Leusden is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Leusden, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Leusden? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Leusden. Zoekt u gerookte vis in Leusden? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Leusden. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Leusden, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Leusden. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Leusden.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Leusden? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Leusden met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Leusden bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Leusden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Leusden. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Leusden of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!