Woont u in Maarssen en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Maarssen! Dit is handig als er geen viswinkel in Maarssen is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Maarssen, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Maarssen? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Maarssen. Zoekt u gerookte vis in Maarssen? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Maarssen. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Maarssen, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Maarssen. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Maarssen.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Maarssen? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Maarssen met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Maarssen bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Maarssen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Maarssen. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Maarssen of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!