Woont u in Naarden en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Naarden! Dit is handig als er geen viswinkel in Naarden is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Naarden, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Naarden? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Naarden. Zoekt u gerookte vis in Naarden? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Naarden. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Naarden, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Naarden. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Naarden.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Naarden? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Naarden met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Naarden bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Naarden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Naarden. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Naarden of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!