Woont u in Nieuwegein en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Nieuwegein! Dit is handig als er geen viswinkel in Nieuwegein is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Nieuwegein, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Nieuwegein? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Nieuwegein. Zoekt u gerookte vis in Nieuwegein? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Nieuwegein. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Nieuwegein, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Nieuwegein. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Nieuwegein.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Nieuwegein? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Nieuwegein met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Nieuwegein bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Nieuwegein, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Nieuwegein. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Nieuwegein of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!