Woont u in Soest en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Soest! Dit is handig als er geen viswinkel in Soest is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Soest, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Soest? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Soest. Zoekt u gerookte vis in Soest? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Soest. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Soest, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Soest. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Soest.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Soest? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Soest met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Soest bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Soest, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Soest. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Soest of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!