Woont u in Tiel en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Tiel! Dit is handig als er geen viswinkel in Tiel is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Tiel, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Tiel? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Tiel. Zoekt u gerookte vis in Tiel? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Tiel. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Tiel, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Tiel. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Tiel.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Tiel? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Tiel met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Tiel bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Tiel, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Tiel. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Tiel of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!