Woont u in Utrecht en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Utrecht! Dit is handig als er geen viswinkel in Utrecht is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Utrecht, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Utrecht? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Utrecht. Zoekt u gerookte vis in Utrecht? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Utrecht. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Utrecht, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Utrecht. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Utrecht.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Utrecht? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Utrecht met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Utrecht bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Utrecht, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Utrecht. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Utrecht of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!