Woont u in Veenendaal en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Veenendaal! Dit is handig als er geen viswinkel in Veenendaal is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Veenendaal, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Veenendaal? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Veenendaal. Zoekt u gerookte vis in Veenendaal? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Veenendaal. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Veenendaal, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Veenendaal. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Veenendaal.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Veenendaal? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Veenendaal met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Veenendaal bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Veenendaal, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Veenendaal. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Veenendaal of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!