Woont u in Volendam en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Volendam! Dit is handig als er geen viswinkel in Volendam is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Volendam, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Volendam? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Volendam. Zoekt u gerookte vis in Volendam? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Volendam. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Volendam, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Volendam. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Volendam.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Volendam? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Volendam met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Volendam bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Volendam, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Volendam. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Volendam of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!