Woont u in Wageningen en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Wageningen! Dit is handig als er geen viswinkel in Wageningen is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Wageningen, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Wageningen? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Wageningen. Zoekt u gerookte vis in Wageningen? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Wageningen. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Wageningen, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Wageningen. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Wageningen.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Wageningen? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Wageningen met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Wageningen bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Wageningen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Wageningen. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Wageningen of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!