Woont u in Weesp en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Weesp! Dit is handig als er geen viswinkel in Weesp is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Weesp, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Weesp? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Weesp. Zoekt u gerookte vis in Weesp? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Weesp. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Weesp, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Weesp. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Weesp.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Weesp? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Weesp met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Weesp bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Weesp, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Weesp. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Weesp of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!