Woont u in Woerden en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Woerden! Dit is handig als er geen viswinkel in Woerden is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Woerden, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Woerden? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Woerden. Zoekt u gerookte vis in Woerden? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Woerden. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Woerden, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Woerden. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Woerden.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Woerden? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Woerden met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Woerden bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Woerden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Woerden. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Woerden of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!