Woont u in Zeist en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Zeist! Dit is handig als er geen viswinkel in Zeist is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Zeist, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Zeist? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Zeist. Zoekt u gerookte vis in Zeist? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Zeist. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Zeist, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Zeist. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Zeist.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Zeist? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Zeist met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Zeist bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Zeist, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Zeist. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Zeist of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!