Woont u in Zwanenburg en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Zwanenburg! Dit is handig als er geen viswinkel in Zwanenburg is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Zwanenburg, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Zwanenburg? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Zwanenburg. Zoekt u gerookte vis in Zwanenburg? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Zwanenburg. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Zwanenburg, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Zwanenburg. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Zwanenburg.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Zwanenburg? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Zwanenburg met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Zwanenburg bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Zwanenburg, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Zwanenburg. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Zwanenburg of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!