Woont u in Muiden en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Muiden! Dit is handig als er geen viswinkel in Muiden is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Muiden, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Muiden? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Muiden. Zoekt u gerookte vis in Muiden? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Muiden. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Muiden, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Muiden. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Muiden.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Muiden? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Muiden met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Muiden bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Muiden, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Muiden. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Muiden of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!