Woont u in Muiderberg en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Muiderberg! Dit is handig als er geen viswinkel in Muiderberg is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Muiderberg, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Muiderberg? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Muiderberg. Zoekt u gerookte vis in Muiderberg? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Muiderberg. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Muiderberg, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Muiderberg. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Muiderberg.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Muiderberg? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Muiderberg met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Muiderberg bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Muiderberg, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Muiderberg. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Muiderberg of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!