Woont u in Almere Haven en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Almere Haven! Dit is handig als er geen viswinkel in Almere Haven is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Almere Haven, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Almere Haven? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Almere Haven. Zoekt u gerookte vis in Almere Haven? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Almere Haven. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Almere Haven, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Almere Haven. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Almere Haven.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Almere Haven? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Almere Haven met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Almere Haven bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Almere Haven, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Almere Haven. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Almere Haven of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!