Woont u in Almere Buiten en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Almere Buiten! Dit is handig als er geen viswinkel in Almere Buiten is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Almere Buiten, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Almere Buiten? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Almere Buiten. Zoekt u gerookte vis in Almere Buiten? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Almere Buiten. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Almere Buiten, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Almere Buiten. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Almere Buiten.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Almere Buiten? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Almere Buiten met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Almere Buiten bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Almere Buiten, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Almere Buiten. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Almere Buiten of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!