Woont u in Almere Stad en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Almere Stad! Dit is handig als er geen viswinkel in Almere Stad is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Almere Stad, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Almere Stad? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Almere Stad. Zoekt u gerookte vis in Almere Stad? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Almere Stad. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Almere Stad, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Almere Stad. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Almere Stad.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Almere Stad? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Almere Stad met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Almere Stad bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Almere Stad, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Almere Stad. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Almere Stad of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!