Woont u in Almere Hout en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Almere Hout! Dit is handig als er geen viswinkel in Almere Hout is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Almere Hout, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Almere Hout? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Almere Hout. Zoekt u gerookte vis in Almere Hout? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Almere Hout. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Almere Hout, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Almere Hout. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Almere Hout.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Almere Hout? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Almere Hout met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Almere Hout bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Almere Hout, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Almere Hout. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Almere Hout of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!