Woont u in Ermelo en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Ermelo! Dit is handig als er geen viswinkel in Ermelo is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Ermelo, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Ermelo? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Ermelo. Zoekt u gerookte vis in Ermelo? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Ermelo. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Ermelo, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Ermelo. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Ermelo.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Ermelo? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Ermelo met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Ermelo bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Ermelo, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Ermelo. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Ermelo of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!