Woont u in Zeewolde en heeft u zin in vis? Wij bezorgen ook in Zeewolde! Dit is handig als er geen viswinkel in Zeewolde is of als u geen tijd heeft om het op te halen.

Wij bezorgen vis in Zeewolde, zoals dorade, forel, griet, heilbot, makreel, paling, poon, rog, sardien, schelvis, sliptong, tarbot, tonijn, zalm, zeebaars, zeeduivel, zeewolf en zwaardvis. Heeft u een feest, verjaardag of jubileum in Zeewolde? Wij bezorgen ook een gourmetschotel, haringschotel, visschotel, sashimi schotel of sushi in Zeewolde. Zoekt u gerookte vis in Zeewolde? Wij bezorgen forel, heilbot, makreel, paling of zalm in Zeewolde. Wij bezorgen schaal- en schelpdieren in Zeewolde, zoals coquilles, crab, gamba’s, garnalen, kokkels, mosselen en oesters, scheermessen en vongole. Denk ook eens aan andere visproducten in Zeewolde. Wij bezorgen garnalenkroketten, haring, inktvis, kaviaar, kibbeling, lamsoor, slakken, tongrol, wakame en zeekraal in Zeewolde.


Zoekt u een origineel vis cadeau in Zeewolde? Denk eens aan onze cadeaubon, gerookte zalm in showdoos, kookboek visculinair of een snijplank.

Wij bezorgen de vis zelf in Zeewolde met onze koelauto's. Uw bestelling via onze webshop wordt de volgende werkdag in Zeewolde bezorgd. Wilt u verder in de toekomst laten bezorgen in Zeewolde, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het bestellen in Zeewolde. Wilt u uw bestelling vandaag nog ontvangen in Zeewolde of afhalen? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op. Ons telefoonnummer is 035-5253282.

Klik hier om direct te bestellen!