Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
167 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Ik ben nu al een aantal jaren van Visbezorgd vaste klant en met mij, mijn familie en vrienden. Je merkt de liefde voor het vak, altijd verse producten en mooie aanbiedingen. Laatst heb ik nog gemeld dat de mossels van prima kwaliteit zijn, want mijn schoondochter had ze nog nooit zo lekker gegeten. Ook tijdens oud en nieuw met lekkere salades is het altijd feest, en wat ook zo belangrijk is, is de betrouwbaarheid van de bezorging, altijd op tijd en met zeer vriendelijke mensen. Wanneer je besteld wordt er altijd met je meegedacht en zeer vriendelijk te woord gestaan, kortom zeer aanbevelenswaardig . Een trouwe klant
Ingezonden door Ad Koole, Zeist (5/5
18-09-2020
Geverifieerde aankoop
Bij mijn vorige bestelling was een van de producten die bezorgd werd niet zoals we van hen gewend zijn. Dit hebben ze deze week meer dan goed gemaakt. Prima service ! De visschotel is aan te raden. de paling, Hollandse garnalen, krab, zalmsalade, makreel filet, zalm, zoute haring en stukjes forel smaakte allemaal voortreffelijk, en zag er verzorgd uit. Dank jullie wel en graag tot de volgende keer.
Ingezonden door Corrie Calis-Heerschop, HUIZEN (5/5
08-09-2020
Geverifieerde aankoop
ik heb nu 2 keer vis besteld, 1 keer Schol en1 keer zalmforel. Beide keren hebben we gesmuld. Heerlijke vis en prima service.
Ingezonden door Rob De Beer, BLARICUM (5/5
06-09-2020
Geverifieerde aankoop
Perfecte levering. De vongole waren perfect. De gerookte zalm mootje subliem De Hamachi filets zijn een aanrader, perfect voor een japans schotel De zeeduivel was perfect voor een ceviche volgens Peruviaanse recept.
Ingezonden door Demian, Heerhugowaard (5/5
19-08-2020
Afgelopen vrijdag voor het eerst online een bestelling geplaatst. Zaterdag werd alles keurig op tijd bezorgd. De haringen waren lekker maar helaas waren ze de uitjes er vergeten bij te doen ondanks dat we daarom gevraagd hadden. Ook een prachtig stuk zalm en die was overheerlijk. De garnalen kroketten worden zo te zien handmatig gemaakt omdat ze alle een ander vorm hebben maar dat heeft ook wel iets en ze ze waren heerlijk.Ook hebben we de zalmsalade besteld...en die was maar 1 euro per ons...dat is spotgoedkoop in onze ogen. Zelf heb ik die nog wat opgeleukt met tomaten, ei en wat losse stukjes zalm waardoor het er iets professioneler uit zag en de smaak kon dit gebruiken. We hebben ook de beli en mooie stukken tonijn besteld maar die hebben we in de vriezer gedaan dus daar kan ik nog niets over vertellen. We hadden nog niet een hele grote bestelling maar we wilde het eerst allemaal even proberen, maar een volgende bestelling staat zeker op de planning.
Ingezonden door Corrie Calis-Heerschop, Huizen (4/5
10-08-2020
Geverifieerde aankoop