Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
105 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Wij waren tevreden over de kwaliteit van zalmfilet, sliptong en doradefilet. Wij zijn uit A'dam naar Almere verhuisd. In A'dam kochten wij haring uit het vat bij een Volendammer vishandel. Dat zal de reden zijn dat de haring die wij bij u kochten ons niet enthousiast maakte. Maar al het overige was van goede kwaliteit. De prijs vinden wij hoog, in vergelijking met die op de markt. Wij halen de bestelling op en zouden het redelijk vinden wanneer wij daarom een korting ontvangen. Of wij blijvend klant worden, kunnen wij nog niet zeggen. Ik kom zeker een keer terug.
Ingezonden door Cornelis van den Berg, Almere (4/5
04-04-2020
Geverifieerde aankoop
Visbezorgd is zeker heel goed en dan bedoel ik het aanbod van super verse vis, de ruime keuze en de schappelijke prijs. Ik zal zeker vaker bestellen en mijn vrienden aanraden om als je " VIS WIL" is dit de beste.Ook de verpakking en bezorging zijn gewoon uitstekend.
Ingezonden door John Ockeloen, Huizen (5/5
03-04-2020
Visbezorgd is mijn favoriet. Altijd produkten van goede kwaliteit ook uit diepvries voor een prettige prijs. En niet te vergeten, het personeel is aardig en vriendelijk.
Ingezonden door Heleen, Huizen (4/5
31-03-2020
Heerlijke verse vis, niet duur voor zoveel vis. Schaal simpel opgemaakt maar het gaat tenslotte om de vis. Zeker voor herhaling vatbaar!
Ingezonden door Ellen Kolman (5/5
14-03-2020
Uitstekende Luxe visschotel. Ruim voldoende voor aantal personen en vers. Voor de Sushi: ook dagvers gemaakt en smaakte uitstekend.
Ingezonden door Jantine de Boer, Huizen (5/5
13-03-2020