Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
453 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Vongole besteld in koele verpakking. Levering ging prima en vis was heerlijk. Perfect adres om vis bestellingen te doen.
Ingezonden door Annd Hamelberg, Leidschendam (5/5
02-12-2023
Geverifieerde aankoop
De vis smaakt erg goed en eenmaal gemaakt blijf je ervan eten. Lekker, vers en snel klaar. Ik heb spiering vis gekocht en inmiddels al twee kilo op. Ik ga vast weer bij Visbezorgd bestellen. Wat ik ook erg waardeer is het kaartje van David dat hij de bestelling klaar gezet heeft en een leuke pen erbij. Bedankt David. Hele leuke attentie maar ook een leuke online vis shop. Proficiat en ga zo door!
Ingezonden door Marion Cairo, Kerkenveld ( Drenthe) (5/5
27-11-2023
Geverifieerde aankoop
Snelle en prima bezorging. Vis van goede kwaliteit.
Ingezonden door John, Rossum (5/5
23-11-2023
Geverifieerde aankoop
Super ervaring. Heb 1,2kg kingcrab-poten besteld en heb zeker 10% meer gekregen. Ze waren nog perfect bevroren bij aankomst (verzegelde piepschuim verpakking met een behoorlijke hoeveelheid droogijs). De bezorgdienst was ook top. ik denk dat ik in de toekomst nog bij jullie zal bestellen.
Ingezonden door Gert Raeymaekers, Herk-de-Stad, België (5/5
21-11-2023
Geverifieerde aankoop
Snelle en goede levering, daarnaast is de vis van goede kwaliteit. De bijvangst is ook zeker een aanrader, weer eens wat anders op je bord.Al met al een zeer goede ervaring met visbezorgd.nl. Ga zo door!
Ingezonden door Jesper, Leeuwarden (5/5
09-11-2023