Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
84 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Filter:
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Bestelling was niet helemaal goed gegaan, in plaats van 4 ons Coquille vlees zatten er 4 coquilles in de levering. Na een telefoontje werd dit keurig hersteld. Perfecte kwaliteit echt een aanrader!
Ingezonden door , Huizen (4/5
18-11-2019
Geverifieerde aankoop
Ik was heel blij met de verse kwaliteit van de geleverde bestelling en de diensthouding van deze viszaak. Helemaal tevreden! Ik heb 4 kilo octopus voor 53,8 euro besteld want ze bezorgen in heel Nederland met de PostNL foodbox bij een bestelling vanaf € 50,00. De bezorgkosten zijn € 6,95 per bestelling. Ik vond het heel fijn om de bezorgingstijd van te voren te kunnen kiezen. Op maandag heb ik voor de levering op vrijdag gekozen. (PostNL levert Foodbox op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond tussen 17.00 en 22.00 uur.) Eigenlijk is PostNL niet gelukt om vrijdagavond te komen vanwege file op wegen en wegwerkzaamheden. Daarover ben ik pas na 22.00 uur zoiets heel laat gemeld door SMS van PostNL. De viszaak heeft mij vroeg zaterdagochtend gebeld en geemaild om verantwoordelijkheid te nemen voor de mislukte bezorging op de afgesproken tijd. De viszaak is zich met hun eigen koelauto gekomen naar Amsterdam om de bestelling te zorgen. Dat was rond om 11.00 zaterdagochtend. Ik heb mijn bestelling later dan gepland ontvangen maar ik was blij te zien hoe snel ze op het probleem reageerden en aanpakten want ik heb in Nederland meerdere keren slechte services meegemaakt. Deze viszaak? Dit is helemaal anders! Heel betrouwbaar en dienst-gericht! Als ik 4 kilo octopus voor deze kwaliteit en deze prijs thuis kan ontvangen, zou ik graag meerdere keren van online-bestelling op deze website gebruik maken. Makkelijk, snel, goed en vers! (As English speaking expat, I would recommend this online seefoodshop highly to other expats who like seefood!)
Ingezonden door , Amsterdam (5/5
16-11-2019
Als ik lekkere verse vis wil koop ik dit graag bij visbezorgd. Ook voor heerlijke makkelijke visschotel of vis-bbq-pakket. Makkelijk online bestellen. Volgende dag ophalen, parkeren voor de deur. Er is veel keuze in vissoorten, fijn als je eens wat anders wilt proberen. De website geeft tevens uitleg over beste bereidingswijze. Ik ben een tevreden klant.
Ingezonden door , Huizen (5/5
09-11-2019
Geverifieerde aankoop
Heerlijke zalm, tonijn en garnalen en netjes thuisbezorgd. Op naar de volgende bestelling :-)
Ingezonden door , Wassenaar (5/5
30-10-2019
Sushi schotel besteld om af te halen. De vis op/in de sushi was super vers en heerlijk van smaak. Schotel was ruim voldoende voor 2 grote eters. Ook de rest van de bestelling (zeewiersalade, Hollandse garnalen, zalmsalade, gerookte zalm) was zeer goed en vers. Voor herhaling vatbaar!
Ingezonden door , Nibbixwoud (5/5
20-10-2019