Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
322 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
De producten waren op tijd geleverd. Ik was wel geschrokken van van grootte van de bestelde softshell krabben. Ze waren wel heel klein. Ik had ze groter verwacht.
Ingezonden door Radha Mohan, Zoetermeer (2/5
29-11-2021
De gebakken vis is uitstekend maar het vistrio was taai en niet te eten!
Ingezonden door Gerard Nijkamp, HUIZEN (2/5
04-05-2021
Ik ben niet tevreden over de verpakking. Ingevroren producten zaten in plastic zakken zonder extra verpakking of koeling. Emmer haring was rondom aan de rand al aan het ontdooien. Ingevroren spiering was bijna geheel ontdooit en de paling half.Het was redelijk warm die dag en het is al met al maar net goed gegaan. Ik betwijfel of ik hier ooit nog iets bestel.
Beheerder:
Geachte heer Kroon, Wat ontzettend jammer om dit te moeten lezen. Ik zie in ons klantensysteem dat u hierover niet eerder contact met ons hebt opgenomen. Als u dat had gedaan, dan hadden wij treffende maatregelen kunnen nemen. Wij vervoeren onze producten in een speciale box ontwikkeld door PostNL en uit ervaring weten we dat die normaal 48 uur rond de basistemperatuur moet blijven. Om welke reden dan ook is dat bij u niet gebeurd. Evengoed hopen wij dat u ons een extra kans wilt geven om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Visbezorgd.nl
Ingezonden door Victor Kroon, Barendrecht (2/5
07-07-2020