Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
330 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Het zou fijn zijn als de bezorgtijd wat preciezer zou worden aangegeven. De oesters Gillardeau waren zeer goed. De kabeljauw ovenschotel staat niet meer op ons nieuwe bestellijstje.
Ingezonden door HGM ter Linde, Laren (3/5
18-02-2022
Geverifieerde aankoop
Lekkere vis! Interface op de website kan beter, vond bestellen redelijk omslachtig.
Ingezonden door Kamps (3/5
21-04-2020
Geverifieerde aankoop
Wat ik een behoorlijk minpunt in de bezorging vond, is dat de bestelling in 2 plastic tassen werd geleverd en niet in een koelhoud verpakking. Er zat nl ook nog eens ingevroren vis bij die al aan het ontdooien was. Ik heb ook geen track and trace gekregen, post nl stond ineens voor de deur. (ik was net van plan even weg te gaan want de andere bestellingen van die dag zouden veel later komen).De bestelling was verder netjes in porties verpakt met naam stickers erop. Wat ik toen ervan gegeten heb smaakte goed.
Beheerder:
Het is niet de bedoeling dat de bezorger van PostNL uw bestelling in een tas afgeeft, maar bij u aan de deur de zegels opent zodat u de producten zelf uit de koelbox kunt halen. Wij zullen hier melding van maken bij PostNL.PostNL verstuurt op de dag van bezorgen een sms met een tijdvak van een half uur waarin uw bestelling bezorgd wordt. Misschien kunt u ons laten weten of u deze sms heeft ontvangen? Er is geen tracktrace beschikbaar, omdat de distributie van de foodbox buiten de normale pakketten omgaat.Fijn dat de vis alsnog goed gesmaakt heeft!
Ingezonden door Marchel, Zaandijk (3/5
25-05-2019
Haring was toch niet zo heel lekker, hij was ontdooid aangekomen en moest ik de emmer weer invriezen. Dus ik weet niet hoe lang ze al ontdooid waren?
Beheerder:
Beste Bert, Het spijt ons dat u ontdooide haring heeft ontvangen terwijl dit niet de bedoeling was. Wij nemen contact met u op over een passende vergoeding. Met vriendelijke groet, Visbezorgd.nl
Ingezonden door Bert, Zeist (3/5
25-07-2017
Prima prijs/kwaliteit.1 verbeterpunt/opbouwende kritiek: de vis wordt verpakt in papier en plastic zak. Als dat gedaan wordt met de plastic handschoenen aan, waarmee eerder vis is schoongemaakt, wil het nog wel een voorkomen dat er een enorme vislucht aan de verpakking zit. Dat stinkt in de auto, waar het op de bekleding ligt, het zit aan je handen en later thuis in de ijskast. Dat is vervelend en doet je twijfelen aan de kwaliteit van de vis. Die rook echter niet en was dus goed en vers. Ik ben en blijf klant en ben ook benieuwd hoe dit wordt opgepakt. Mvg Harm.
Beheerder:
Beste Harm, Dank voor uw beoordeling en uw tip. We gaan hiermee aan de slag, zodat dit niet meer zal voorkomen. We zien u weer graag terug. Met vriendelijke groet, Visbezorgd.nl
Ingezonden door Harm, blaricum (3/5
13-07-2017
Geverifieerde aankoop