Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
139 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Erg tevreden over mijn bestelling, de oesters waren heerlijk!
Ingezonden door Sanne, Bussum (4/5
18-05-2020
Door de Corona toestand gaan zoeken op internet voor vis levering aan huis en hier terecht gekomen. Inmiddels reeds twee maal besteld en beide keren is alles perfect geleverd en van uitstekende kwaliteit. Wij hebben genoten van de verschillende vissoorten die wij er gekocht hebben en zullen zeker hiermee doorgaan.
Ingezonden door Wil Bosch, Diemen (4/5
12-05-2020
Snel gemakkelijk en vers. Bestelling was niet helemaal volledig bezorgd maar dat is naar tevredenheid opgelost!Ga zeker vaker bestellen
Ingezonden door Mark Gunnewiek, Groenlo (4/5
12-05-2020
Geverifieerde aankoop
Nu al een aantal keren online vis besteld en bezorgd gekregen. Perfect aanbod tegen goede prijzen, snel bezorgd en vriendelijke en behulpzame behandeling. Fijn dat je zelf kunt kiezen tussen het gewicht en of je wel of niet het vis vacuümverpakt wil hebben of niet. Snelle bezorging, als je wil de volgende dag al. Als laatste vind ik het fijn dat er meerdere keuze/opties zijn voor bijvoorbeeld dezelfde soort vis.
Ingezonden door Martijn (4/5
28-04-2020
Voor het eerst verse vis besteld. Zalmmoten , tonijn, gerookte zalm en paling en zeetong. De kwaliteit was prima. We waren alleen verbaasd dat de zeetongen bevroren werden aangeleverd .
Beheerder:
Fijn te horen dat u tevreden bent. Op de productpagina van de zeetong geven we nadrukkelijk aan dat het een diepvries product is. Tong is op zijn best rond de maanden december en januari. Dat is ook het moment dat wij de meeste tongen inkopen, zodat deze veel visvlees bevatten.
Ingezonden door Fred Kippersluis, Odijk (4/5
20-04-2020