Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
283 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
De producten zijn van topkwaliteit het was alleen jammer dat de levering ver buiten de aangegeven tijdzone viel ,dit door diverse omstandigheden . Maar dat ter zijde de geleverde vis in een professionele verpakking van top kwaliteit
Ingezonden door Ben Schamper, Gouderak, Krimpenerwaard (4/5
01-11-2021
Geverifieerde aankoop
Tevreden over vis en bezorging. Goed dat warm en koud apart verpakt waren. Bestel zeker weer!
Ingezonden door wplemper, Huizen (4/5
23-02-2021
Geverifieerde aankoop
Voor oud en nieuw hadden we de luxe visschotel besteld, deze was echt een aanrader. We hadden hier ook diepvries inktvisringen bij besteld ik weet niet of dit hoorde maar ze waren bij aflevering ontdooit. Voor de rest was de bestelling naar wens ik zal zeker hier vaker bestellen. Dit was de eerste en zeker niet laatste keer.
Ingezonden door Arjan Henzen, Hilversum (4/5
06-01-2021
Geverifieerde aankoop
Voor de Kerst via internet de kleine Deluxe Visschotel besteld. 24/12 opgehaald en vast gesteld dat een deel van het gerecht gescheiden is verpakt i.v.m. schelp en schaal allergie! De kwaliteit van de verschillende vissoorten is optimaal, vers en zuiver van smaak. Helaas was er de paling niet bij maar dat is later alsnog verstrekt. Kortom heerlijke visgerechten van een hoge kwaliteit.
Ingezonden door Ton Ruijg, Blaricum (4/5
05-01-2021
Geverifieerde aankoop
Ik had voor kerst scholfilet, garnalen, gerookte zalm en zalmmoten besteld. Alles was prima alleen de zalmmoten waren wat droog maar voor de rest prima! prijs kwaliteit is prima in verhouding. Ik bestel graag nog eens!
Ingezonden door Anita Poot, Almere (4/5
05-01-2021