Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
71 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Filter:
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Wat ik een behoorlijk minpunt in de bezorging vond, is dat de bestelling in 2 plastic tassen werd geleverd en niet in een koelhoud verpakking. Er zat nl ook nog eens ingevroren vis bij die al aan het ontdooien was. Ik heb ook geen track and trace gekregen, post nl stond ineens voor de deur. (ik was net van plan even weg te gaan want de andere bestellingen van die dag zouden veel later komen).De bestelling was verder netjes in porties verpakt met naam stickers erop. Wat ik toen ervan gegeten heb smaakte goed.
Beheerder:
Het is niet de bedoeling dat de bezorger van PostNL uw bestelling in een tas afgeeft, maar bij u aan de deur de zegels opent zodat u de producten zelf uit de koelbox kunt halen. Wij zullen hier melding van maken bij PostNL.PostNL verstuurt op de dag van bezorgen een sms met een tijdvak van een half uur waarin uw bestelling bezorgd wordt. Misschien kunt u ons laten weten of u deze sms heeft ontvangen? Er is geen tracktrace beschikbaar, omdat de distributie van de foodbox buiten de normale pakketten omgaat.Fijn dat de vis alsnog goed gesmaakt heeft!
Ingezonden door , Zaandijk (3/5
25-05-2019
Uitstekend, ik kan niet anders zeggen.Zelf ben ik een fan van Sockey Zalm filet en deze voldoet aan alle eisen.Stevig zodat deze prima gebakken kan worden. Maar, waar heb ik het over,....Alle vis ziet er prima uit. De huisgemaakte Zalm salade en de Tonijn salade zijn excellent. Heerlijk op een stukje warm gebakken stokbrood. We krijgen er nu alweer trek in.
Ingezonden door , Almere (5/5
21-05-2019
Top!! De schepzalm was aangekondigd. Keurig op tijd klaar. Ontzettend zitten smikkelen net zn allen . Echt mooie en goede producten hier, alles is 1e klas
Ingezonden door , HUIZEN (5/5
20-05-2019
Zeer goede kwaliteit vis en bezorging was top!
Ingezonden door , De Meern (5/5
20-05-2019
De schepzalm is sprookjesachtig, zo lekker!
Ingezonden door , Huizen (5/5
30-04-2019