Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
330 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Keurig op tijd geleverd, al kreeg ik de track &trace pas erna..... Mooi verpakt en goed gekoeld, bijna bevroren ontvangen. Zeer goede kwaliteit!!!Jammer dat de snoekbaarsfilet maar maximaal 100 gram kon zijn ipv 150 gram of meer en niet per stuk vacuüm verpakt kon worden én jammer genoeg erg duur..... Bijna €50 per kilo terwijl bij anderen tussen € 30-35 is.Karper blijft een aparte vis in Nederland en moeilijk verkrijgbaar. Óók zit het vol graten, zelfs het filet gedeelte. Vaak ook nog met grondsmaak..... Weet niet waar ze vandaan komen, maar deze waren heerlijk qua smaak. De filetstukken zaten wél vol grote en stevige graten. Jammer én niet nodig!!! Als u de filetstukken in de breedte tot de vel!!! inkeept, op 4-5 mm afstand van elkaar, dan breken alle graten en verdwijnen, smelten ze tijdens weg tijdens de bereiding, waardoor de karperfilet praktisch graatloos wordt!!!!! Ook uw prijs van ca € 20 is zeer correct voor de filet.Dús al met al ben ik héél tevreden over uw geleverde artikelen/producten, maar zou het prettig vinden, bij een eventuele nieuwe bestelling, mijn opmerkingen op uw site terug zou kunnen vinden.Met vriendelijke groet.
Beheerder:
Dank voor uw uitgebreide review.De vervoerder had een systeem crash, waardoor de track & trace mails niet waren verzonden.De snoekbaars kost bij ons 3,50 per 100 gram. Dus deze opmerking begrijpen we niet. Vanaf nu kunt u de filets tot 200 gram en ook vacuüm bestellen.De karper tenslotte proberen wij zoveel mogelijk graten weg te snijden bij het fileren. Wij raden u aan om het inkepen zelf te doen, aangezien wij vermoeden dat niet al onze klanten hier blij mee zullen zijn.
Ingezonden door Ako Wisse, Den Bosch (4/5
04-01-2021
Geverifieerde aankoop
Wij bestelden voor oudjaar. Op een mail om een dag of twee voor de levering nog iets te wijzigen aan de bestelling werd zeer snel gereageerd en de levering was ook juist, na de nieuwe informatie. Heel fijn, in deze drukke tijden, dat dit allemaal goed werd opgevolgd. De vis een schelpdieren waren allemaal heel vers en heel lekker. Enkel bij de levering van diepvries (inktvisringen) was het product eigenlijk al wat ontdooid. Maar dat heeft meer met de leverdienst dan met de visboer te maken.
Ingezonden door Anna Hereygers, Hombeek, België (4/5
03-01-2021
Geverifieerde aankoop
Ruim voor kerst oesters besteld en gourmetschaal met diverse vissoorten. Werd gekoeld geleverd precies zoals afgesproken was op de dag vóór kerst. Was fantastisch. Smaakte prima. Wel jammer dat de deksel van de schaal met vissoorten waarschijnlijk tijdens vervoer los geraakt was. Een aantal visstukken lagen los door de doos. Gelukkig zag het er verder goed uit en alles is met smaak opgegeten. De oesters waren een enorm succes!!
Ingezonden door Petra, Dieren (4/5
01-01-2021
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de bezorging. Het zag er goed verzorgd uit.
Ingezonden door Ineke Stuyver, Blaricum (4/5
26-10-2020
Geverifieerde aankoop
Afgelopen vrijdag voor het eerst online een bestelling geplaatst. Zaterdag werd alles keurig op tijd bezorgd. De haringen waren lekker maar helaas waren ze de uitjes er vergeten bij te doen ondanks dat we daarom gevraagd hadden. Ook een prachtig stuk zalm en die was overheerlijk. De garnalen kroketten worden zo te zien handmatig gemaakt omdat ze alle een ander vorm hebben maar dat heeft ook wel iets en ze ze waren heerlijk.Ook hebben we de zalmsalade besteld...en die was maar 1 euro per ons...dat is spotgoedkoop in onze ogen. Zelf heb ik die nog wat opgeleukt met tomaten, ei en wat losse stukjes zalm waardoor het er iets professioneler uit zag en de smaak kon dit gebruiken. We hebben ook de beli en mooie stukken tonijn besteld maar die hebben we in de vriezer gedaan dus daar kan ik nog niets over vertellen. We hadden nog niet een hele grote bestelling maar we wilde het eerst allemaal even proberen, maar een volgende bestelling staat zeker op de planning.
Ingezonden door Corrie Calis-Heerschop, Huizen (4/5
10-08-2020
Geverifieerde aankoop