Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
330 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Snel gemakkelijk en vers. Bestelling was niet helemaal volledig bezorgd maar dat is naar tevredenheid opgelost!Ga zeker vaker bestellen
Ingezonden door Mark Gunnewiek, Groenlo (4/5
12-05-2020
Geverifieerde aankoop
Nu al een aantal keren online vis besteld en bezorgd gekregen. Perfect aanbod tegen goede prijzen, snel bezorgd en vriendelijke en behulpzame behandeling. Fijn dat je zelf kunt kiezen tussen het gewicht en of je wel of niet het vis vacuümverpakt wil hebben of niet. Snelle bezorging, als je wil de volgende dag al. Als laatste vind ik het fijn dat er meerdere keuze/opties zijn voor bijvoorbeeld dezelfde soort vis.
Ingezonden door Martijn (4/5
28-04-2020
Voor het eerst verse vis besteld. Zalmmoten , tonijn, gerookte zalm en paling en zeetong. De kwaliteit was prima. We waren alleen verbaasd dat de zeetongen bevroren werden aangeleverd .
Beheerder:
Fijn te horen dat u tevreden bent. Op de productpagina van de zeetong geven we nadrukkelijk aan dat het een diepvries product is. Tong is op zijn best rond de maanden december en januari. Dat is ook het moment dat wij de meeste tongen inkopen, zodat deze veel visvlees bevatten.
Ingezonden door Fred Kippersluis, Odijk (4/5
20-04-2020
Heldere website, daardoor gemakkelijk bestelling te plaatsen. Heerlijke tongen en verse kabeljauw geleverd. Levering volgens afspraak. Jammer dat geen tijdindicatie wordt gegeven. Nu zou je in principe de hele dag op je bestelling zitten te wachten. Als dat erg lastig is, is een indicatie van bijvoorbeeld ochtend of middag al een optie.
Beheerder:
Het is voor ons erg lastig om een tijdsindicatie te kunnen geven. Daarvoor zijn onze routes te afwijkend. Maar u kunt altijd even via de chat functie op de website om een indicatie vragen en als wij niet aanwezig zijn, kunt u ook even bellen.
Ingezonden door Henny Vos, Huizen (4/5
19-04-2020
Kwaliteit was zoals altijd prima! Heerlijk! Mooi compact aangeboden in een doosje. De enige opmerking die ik heb is: duidelijk aangeven om welke hoeveelheid het gaat. Garnalenspiesjes: op de foto staan 2 spiesjes, maar het betreft een doosje van 10! Geen probleem natuurlijk!
Ingezonden door Hogenbirk, HUIZEN (4/5
12-04-2020