Beoordelingen

Bedankt! Je beoordeling is door ons ontvangen.
Schrijf een beoordeling over je bestelling of onze producten & services.
Schrijf een beoordeling
Captcha
95 Beoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,7/5)
Uitstekende service. Ook aan de telefoon goed geholpen bij vragen over de bestelling. En vooral: prima kwaliteit vis.
Ingezonden door , Soest (4/5
19-06-2019
We bestellen regelmatig een visschotel, een lekker gebakken visje of kibbeling. Smaakt altijd goed, visschotel is netjes opgemaakt. Alleen de bediening en het bakken in de winkel kan iets efficiënter. Mensen worden ongeduldig als ze op een versgebakken visje in het restaurant of op het terras zitten te wachten, omdat het dan in verhouding best wel lang duurt voor je bestelling klaar is.
Ingezonden door , Huizen (4/5
18-06-2019
Bestelling groot of klein, altijd van top kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Ingezonden door , Huizen (5/5
17-06-2019
Prima kwaliteit en goed een goede prijs / kwaliteitsverhouding Erg fijn dat er ook een afhaalpunt is waar je vis kan kopen zonder bestelling met terras
Ingezonden door , Blaricum (5/5
02-06-2019
Wat ik een behoorlijk minpunt in de bezorging vond, is dat de bestelling in 2 plastic tassen werd geleverd en niet in een koelhoud verpakking. Er zat nl ook nog eens ingevroren vis bij die al aan het ontdooien was. Ik heb ook geen track and trace gekregen, post nl stond ineens voor de deur. (ik was net van plan even weg te gaan want de andere bestellingen van die dag zouden veel later komen).De bestelling was verder netjes in porties verpakt met naam stickers erop. Wat ik toen ervan gegeten heb smaakte goed.
Beheerder:
Het is niet de bedoeling dat de bezorger van PostNL uw bestelling in een tas afgeeft, maar bij u aan de deur de zegels opent zodat u de producten zelf uit de koelbox kunt halen. Wij zullen hier melding van maken bij PostNL.PostNL verstuurt op de dag van bezorgen een sms met een tijdvak van een half uur waarin uw bestelling bezorgd wordt. Misschien kunt u ons laten weten of u deze sms heeft ontvangen? Er is geen tracktrace beschikbaar, omdat de distributie van de foodbox buiten de normale pakketten omgaat.Fijn dat de vis alsnog goed gesmaakt heeft!
Ingezonden door , Zaandijk (3/5
25-05-2019