Kaviaar


Kaviaar is een exclusieve en luxueuze delicatesse die bestaat uit kleine, smaakvolle eitjes van verschillende soorten vis. Bij onze leveringen bieden we een scala aan hoogwaardige kaviaar, waaronder forelkaviaar, steurkaviaar, haringkaviaar en zelfs vliegende viskaviaar. Elk van deze soorten kaviaar heeft zijn eigen unieke smaakprofiel en textuur, waardoor fijnproevers een uitgebreide keuze hebben.

Onze forelkaviaar is gekend om zijn delicate, lichtzoete smaak en zachte, romige textuur. De steurkaviaar daarentegen staat bekend om zijn verfijnde en rijke smaak, met tonen van boter en nootachtige accenten. Haringkaviaar biedt een verrassend pittige en zoute smaakervaring, terwijl vliegende viskaviaar een subtiel zoute en licht umami-smaak heeft.

Naast het aanbieden van deze heerlijke kaviaar, voorzien wij ook blini, een traditionele Russische pannenkoek, om de kaviaar op te serveren. Onze blini zijn zacht en luchtig, perfect om de delicate smaken van de kaviaar te complementeren. Ze vormen een ideale basis voor het creëren van smaakvolle hapjes met kaviaar, zoals blini met een laagje zure room en een toefje kaviaar er bovenop.

Actieve filters