Vers

Subcategorieën

 • Verse vis heel


  Ontdek een uitgebreide selectie van verse vis, perfect voor de volgende barbecue. Onze vis is zorgvuldig gestript en geschubd, zodat je direct aan de slag kunt.

  Bij ons vind je een breed scala aan vissoorten, voornamelijk afkomstig uit duurzame kweekmethoden. We hechten veel waarde aan kwaliteit en selecteren alleen vis van de beste kwaliteit voor onze klanten. Onze verse vis is gegarandeerd vers en smaakvol.

  We bevelen als bereiding een hele vis in zoutkorst aan! Het is een ware traktatie voor de smaakpapillen. Met deze traditionele bereidingswijze behoudt de vis zijn sappigheid en worden de natuurlijke smaken versterkt. Het is een indrukwekkend gerecht om te serveren aan je gasten en zal zeker voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

 • Verse vis filet


  Ontdek onze hoogwaardige selectie graatloze verse vis filets. Bij ons kunt u de vis filets per 100 gram bestellen, zodat u precies de gewenste hoeveelheid kunt kiezen. Daarnaast bieden we ook grote stukken vis filet aan voor degenen die graag wat meer willen.

  Bij het bestellen van onze verse vis filets heeft u de keuze tussen filets met of zonder huid. De huid voegt een extra knapperige textuur en smaak toe aan de bereiding, terwijl de filets zonder huid ideaal zijn voor gerechten waarbij u de visfilets direct wilt marineren of kruiden.

  Om ervoor te zorgen dat onze vis filets hun optimale versheid behouden, adviseren wij ze vacuüm te verpakken. Dit garandeert dat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit vis en u kunt dan ook de vis invriezen.

  Wat betreft de herkomst van onze vis filets, bieden we zowel kweekvis als wilde vis aan. Onze kweekvis wordt met zorg gekweekt in gecontroleerde omgevingen, waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en milieubescherming. De wilde vis wordt met passie en respect voor de natuur gevangen, waardoor u kunt genieten van de authentieke smaak en textuur die alleen wilde vis kan bieden.

Actieve filters